torstai 28. tammikuuta 2010

Säilytysratkaisuja askartelutarvikkeille

Tässä olen nyt hyvän tovin kuluttanut aikaani haaveilemalla toinen toistaan ihanimmista säilytysratkaisuista tähän pientäkin pienenpään askartelunurkkaukseen. Ikean sivuilta löytyi muutamia erittäin varteenotettavia ideoita, kun saisi vielä jonkun kusksikseni ja kantoavukseni tuonne (oma automme hajosi juuri sopivassa vaiheessa  -tänään!).


Tuohon hyllykköön mahtuisi jo jos jonkinmoisia materiaaleja ja välineitä säilytykseen, ja olisi vielä jopa riittävän pieni tuohon yhteen nurkkaukseni tyhjään koloon. :)



Kannellinen roskis, miksen minä ole sitä aiemmin ajatellut? Kissataloudessa kun avoroskikset eivät ole se paras mahdollinen vaihtoehto...  Ja tuo olisi vielä sisustuksellisestikin kaunis, eikö totta?


Tuohon lipastoon olisi helppo järjestää erilaiset koristeet, kuten kukat, nauhat ja helmet. Ja lisäksi sen ilmettä olisi helppo itse koristelemalla piristää!



Ja samaan sarjaan kuuluva, hieman eri mallinen säilytyslaatikosto. Tuohon olisi helppo säilöä papereita - ja jälleen, tässäkin valttina sopivuus kissatalouteen, kun eivät kissat pääsisi käsiksi papereihin. Näitä tosin tarvittaisiin useampiakin kuin vain tuo yksi, mutta onneksi eivät ole niin hinnalla pilattuja, että siitä jäisi hankinta kiinni.

Sitten muutamia purkkeja ja kippoja esimerkiksi kukkien ja muiden pienkoristeiden järjestämiseen. :)


 
 
 
Kaikki kuvat Ikea.com

Lisää inspiraatiota voi käydä metsästämässä esimerkiksi täällä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti