perjantai 5. helmikuuta 2010

Ostoksia

Tänään saapui Taitopuoti Paperinauhaan tekemäni tilaus ja ai nam! Kyllä taas kelpaa askarrella - varsinkin, kun on edelleen suurin osa ystävänpäiväkorteista tekemättä. Minä mitenkään myöhässä tämän asian kanssa ole, mitä nyt tänään vasta sain tosiaan materiaalit ja välineet noihin... Kröhm.

 
Kaksi paperipakkausta, 6x6 kooltaan. Molemmat ovat käteviä, kun värejä on useita erilaisia - toisessa pääosassa vihreää ja ruskeaa, ja toisessa puolestaan vaaleanpunaista ja sinistä. Jostain syystä olen tuohon vaaleanpunainen + ruskea yhdistelmään niin kovin ihastunut, että ovat kyllä omiaan minulle nuo pakkaukset. 
 
Kukkia. Kukkavarastoni oli todellakin ihan totaalisen tyhjä. En muista, koska niin olisi viimeksi päässyt tapahtumaan, mutta näinkin sitten ilmeisesti joskus. Nuo valkoiset kukat ovat siitä käteviä, että niitä voi vaikka Promarkereilla väritellä mieleisikseen ja moneen sopivaksi.

 
Fiskarsin sydänleikkuri, jota olen himoinnut jo ties' miten pitkään, mutta jostain syystä en ole saanut aikaiseksi tilata! Onneksi on ystävänpäivä tuloillaan - mikä ihana tekosyy ostaa tuollainen leikkuri. ^^
Lisäksi metrin verran valkoista pitsiä. Pitsi vain on sellainen materiaali, joka sopii melkein mihin vaan ja näyttää aina hyvältä. 

Näiden lisäksi vielä kunnon nippu korttipohjia, niin eiköhän ole taas hetkeksi riittävästi materiaa, mistä väkertää! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti