tiistai 16. maaliskuuta 2010

Laatikoita nam!

Ihan rauhassa tuossa istuskelin tänään saapuneen swappikuoren äärellä, kun yhtäkkiä iski "pim!" - nyt on pakko saada nuo omat swapit järjestykseen ja äkkiä! Ja äkkiähän se kävikin - kymmenessä minuutissa, kun kipaisin viereiseen Kansalliseen kirjakauppaan ja hamstrasin sieltä neljän laatikon setin hintaan 18,10 euroa!

Ennen swappini kulkivat tällaisessa hirvityksessä:

Kaikki sulassa epäsovussa. Hyi.

Mutta nyt on ihan toinen ääni kellossa!

Ylhäältä alas: yllärikuoret, kortit, decot ja slamit.

Kyllä lämmittää taas mieltä, kun on kaikki aarteet kauniissa järjestyksessä kauniissa laatikoissa. Ja taas voi hyvällä omalla tunnolla tehdä omatekeleitäkin, kun varmasti mahtuu (tuon edellisen järjestelmän kanssa kärsin nimittäin mitä suurimmista tilanpuuteahdistuksista). Ja koska satsissa oli neljä laatikkoa, sain yhteen laatikkoon tekemäni kortitkin, ja niitäkin mahtuu taas tekemään lisää, ilman, että tarvitsee huolestua siitä, menevätkö ne siellä täällä tungettuina rikki!

Slamit, decot ja kuoret olohuoneen hyllyssä.

Tuossa ne nyt odottelevat, kunnes saan hankittua sen kauan haaveilemani ihan oman askarteluhyllykön tuonne makuuhuoneen puolelle. Sinne sitten kerään kaikki yhteen paikkaan kauniiseen järjestykseen, kunhan ensin ratkaisen, millä hyllykaunokaiseni Ikeasta kotiutan - autottoman kun on hieman hankala alkaa hyllyjä kuskaamaan. ;)

1 kommentti:

  1. Ihanissa laatikoissa kyllä on. Mulla on slamit tollasessa korissa ja decot+Yllärikuoret samanlaisissa laatikoissa kuin sulla on ollut ennen. Kaikki omissa laatikoissan kyllä. Mutta sitten kyllä muuttuu täälläkin, kun tietää missä on puolen vuoden päästä. :)
    -melinda-

    VastaaPoista