perjantai 21. toukokuuta 2010

Sketchy Colors #24

Ensimmäistä kertaa osallistuin Sketchy Colorsin haasteeseen. Haasteluonnos näytti seuraavalta:


Ihan täsmällisesti en luonnosta noudattanut, koska tuo kukka olisi minusta tuntunut liialliselta kukkakuvan somisteena ja ylänurkkaan laitoin kolme koristetta kahden sijaan ja ilman noita nauhoja tmv.


Tämä kortti menee todennäköisesti mieheni äidille nimipäivänä - ellen sitten innostu kyhäämään uutta korttia ennen kyseistä päivää. Vihdoin sain myös käytettyä 3D-kuvan, joka minulla on pyörinyt laatikossa jo varmaan vuoden!


Oikean ylänurkan koristeet korvasin kolmella lävistimellä tehdyllä perhosella. On se vaan kumma, että vaikka niitä pieniä koristeita ja tilpehöörejä tuntuu olevan kaikki paikat täynnä, siinä vaiheessa kun jotain tarvitsisi, joutuukin toteamaan, ettei löydy mitään käyttökelpoista.


Olen äärettömän huono käyttämään minkäänlaisia helmiä korttiaskartelussa, mutta tulipahan kokeiltua ja toimiihan tuo! Jotenkin olen ajatellut, etteivät ne voi mitenkään pysyä kunnolla kiinni, mutta hyvinpä tuntuvat ainakin toistaiseksi pysyvän. Pitäisi vaan saada niitä ennakkoluuloja karistettua. ;)

4 kommenttia:

  1. This was a special, and very, very beautiful card!!!
    Thank you for joining Sketchy Colors, and lots of luck!

    Hugs, Marianne:)

    VastaaPoista
  2. Hurjan kaunis ja tyylikäs kortti! -näyttävä tuo 3d kuva!

    VastaaPoista